• Telefon: 016 215 422
FEEDER 100% CATCH MRENA SKOBALJ CRVENA

FEEDER 100% CATCH MRENA SKOBALJ CRVENA

160,00 din.
< >
  • Opis
  • Karakteristike
  • Komentari

Smese su zasnovane na brižljivo odabranim kvalitetnim sastojcima i sirovinama i predstavljaju jedinstveno dobar spoj (Sastojci-arome-boje), koji garantuje ulov.


Ponuda aroma i boja u dubinskim primamama u pakovanju od 900g je veoma široka i pokriva zahteve za ribolov u svim mogućim vremenskim uslovima, kao i zahteve za lov odredjene ciljane grupe riba. Primame koje su predvidjene za lov u hladnijem vremenskom periodu, tačnije u hladnijim vodama obeležava tamnija boja i veoma izražena aroma, dok su primame svetlije boje i prijatnijih aroma predvidjene za lov ribe u toplijem periodu godine. Specijalni mixevi aroma koje krase pojedine 100% Catch dubinske primame su potpuno jedinstvene.


Priprema ovog proizvoda za korišćenje je veoma jednostavna. Suvoj smesi iz ambalaže se u unapred pripremljenoj posudi dodaje željena količina vode, u zavisnosti od uslova ribolova, i primama se energičnim mešanjem dovodi u spremno stanje za korišćenje, koje je to stanje, riibolovac sam procenjuje. Po želji samog ribolovca, primami se može dodati odredjena količina nekog dodatka primami ili živih mamaca. Nakon ubacivanja u vodu, na mesto lova, primama svojim sastojcima, bojom i aromama počinje da privlači ribu, a potom i sa svojim postepenim razlaganjem, tako zadržavajući ribu na mestu lova.


Preporučena količina za ribolov u trajanju od 3h je četiri kese ovog proizvoda. Ovaj proizvod je upakovan u troslojnu ambalažu koja ispunjava zahteve EU o pakovanju ovakvih proizvoda, čime se garantuje čuvanje kvaliteta proizvoda tokom svakog dana roka važenja.

  • Masa:
  • 900gr

Srodni proizvodi

TiCo © 2018 - All rights reserved | Izrada internet prodavnice - Selltico.

Na vrh